Westkaai gaat definitief sluiten

 | Restaurant WestkaaiBeste culinaire gasten,

Met gemengde gevoelens moeten wij u mededelen dat Restaurant Westkaai per oktober de deuren definitief zal gaan sluiten. Eigenaar Leo Verhart gaat zich storten op andere mooie uitdagingen in het leven.
Er is in de afgelopen tijd gekeken naar opvolging, maar dat is tot op heden nog niet gelukt. Chef-koks Dave en Marthijn en de rest van het gastvrije team zullen in de komende periode aan de slag gaan bij andere horeca gelegenheden en u daar ongetwijfeld weer van de lekkerste gerechten en drankjes voorzien. Vraag hen zeker nog even waar u ze binnenkort kunt vinden.

Tot aan de definitieve sluiting, na zaterdag 29 september, zullen wij uiteraard nog een aantal mooie culinaire avonden mogen verzorgen. Wilt u binnenkort nog één keer genieten van verse en pure gerechten? Reserveer dan nog snel.

Mocht u interesse hebben in Restaurant Westkaai als prachtige plek om een restaurant voort te zetten? Neem dan zeker contact op met Leo Verhart. Het historische pand en alle inventaris blijven voorlopig bestemd als horeca gelegenheid en bieden een unieke kans om met een goede naam te starten als ondernemer.

Bedankt voor uw fijne gezelschap en misschien tot snel tijdens een laatste diner!?

Team Restaurant Westkaai