Gezocht: Verse krachten in de bediening en afwas

 | Restaurant WestkaaiWestkaai is op zoek naar verse krachten!

Westkaai Vers & Puur Restaurant aan de Vlaardingen haven is op zoek naar verse & pure krachten! Dineren bij restaurant Westkaai kenmerkt zich door een bijzondere smaakbeleving waarbij de gasten verzekerd zijn van enthousiaste gastvrijheid en volop culinair genot. Tegen een prettige prijsstelling genieten van zowel vlees, vis of vegetarisch.

Wil jij ook onderdeel worden van ons enthousiaste team en werken in een sfeervolle omgeving in een historisch pandje bij het mooiste stukje van de haven? Solliciteer dan zeker op onderstaande vacatures.

Medewerker Bediening (20 uur per week)

Zit het in je om gasten een prettige avond te bezorgen en met veel plezier de heerlijkste gerechten en drankjes aan tafel te brengen? Dan willen we je graag vragen om bij ons in de bediening te komen werken voor gemiddeld 20 uur per week.
Ervaring in de horeca is wenselijk
Loon is conform werkervaring en marktconform

 | Restaurant WestkaaiOproepkracht bediening

Zou je het leuk vinden om bij te springen op ons zonnige terras aan de haven of tijdens de regelmatige volgeboekte thema-avonden? Wij kunnen je een leuke en flexibele werkomgeving bieden waarbij je naast studie of andere werkzaamheden regelmatig willekeurige week- en weekend dagen bij ons aan de slag kunt.
Ervaring in de horeca zou fijn zijn, maar je leert ook snel
Loon is conform werkervaring en marktconform

Afwasser (5-10 uur per week)

Zoek je nog een bijbaantje in een keuken met het mooiste uitzicht van Vlaardingen? Wij zoeken iemand die ons logistiek goed kan ondersteunen en kan zorgen dat alle verse gerechten weer zo snel mogelijk op schone borden richting de gasten kunnen.
Loon is marktconform en afhankelijk van jouw leeftijd

Solliciteren op één van bovenstaande functies? Stuur dan jouw mail & CV naar info@westkaai.nl. Voor meer informatie of vragen kun je altijd bellen met 010-248 70 18