Diner

Voorgerechten | Restaurant Westkaai

Rund
Beef tataki met wasabi gel en wasabi noot, sesam en knoflook mayonaise – € 11

Zalm
Tartaar van Noorse zalmfilet, met mascarpone, tuinkruiden crumble en
saffraan mayonaise – € 10

Venkel
Tartaar van venkel, crumble van zwarte olijven & bieslook mascarpone – € 9,5

Oesters
Fines de Normandie no. 3 met gin en limoen – € 2,75p/st

Warme voorgerechten

Coquilles
Gebakken st. Jacobschelp met crème van bloemkool, gebrand buikspek & truffel olie – € 13

Kreeft en gamba
Ravioli met gamba en lente ui, knolselderij, Chinese bieslook & lichte kreeften bisque,
aan tafel uitgeserveerd – € 9,5

Hoofdgerechten | Restaurant Westkaai

Rund
Ossenhaas met een creme van pastinaak, oesterzwam en zwartepeperjus – € 25,5

Lam
Rilette & racks met zoete aardappel, haricot verts en een jus van hoisin – € 25,5

Kabeljauw
Kabeljauwhaas met parelgort, paddenstoel en zilte groenten – € 24

Vegetarisch
Romige parelgort, rode biet, konings boleet, groene asperges &
een bitterbal van knolselderij en truffel – € 19

Huisgesneden frieten met huisgemaakte mayonaise – € 3

Nagerechten

Vlaardingse ijzerkoekjes
Parfait van karamel en Vlaardingse ijzerkoekjes “ons huisdessert” – € 9,5

Kaas
Proeverij speciaal door Dave en Marthijn voor u geselecteerd
met een Roggeknarretje en huisgemaakte compote – € 13,5

Chocolade
Moelleux, bloemensorbet, crumble – € 10

Aardbei
Aardbei, hazelnoot praline, hangop, sorbet & tonkabonen – € 11

Proeverij van onze specialiteiten

Wijnarrangement

4 gangen 45,00  3 gangen 18,00
5 gangen 51,00 4 gangen 24,00
6 gangen 57,00 5 gangen 30,00
6 gangen 36,00