Diner

hoofdgerechten-april2018 | Restaurant WestkaaiVoorgerechten

Kalf

Tartaar van kalf, krokant brioche, eidooier, cornichorns, ras el hanout,

waterkersolie & parmezaan – € 12,-

Makreel

Ceviche van makreel, mierikswortel parels, dashi,

panna cotta van limoen en wasabi & sorbet van rode biet – € 11,-

Venkel

Tartaar van venkel, crumble van zwarte olijven & tuinkruiden mascarpone – € 9,5

Oesters

Fines de Normandie no. 3 met gin en limoen – € 2,75 p/st

 

Warme voorgerechten

Coquilles

Gebakken st. Jacobschelp met crème van bloemkool, gebrand buikspek & truffel olie – € 13,-

Kreeft en gamba

Ravioli met gamba en lente ui, knolselderij, Chinese bieslook & lichte kreeften bisque,

aan tafel uitgeserveerd – € 9,5

 

Hoofdgerechten

Black Angus Rund

Sukade steak, graan gevoerd, witte asperges, aardappel en peterselie

bearnaise & tuinbonen – € 25,5

Lam

Bereidingen van lam, crème van doperwt en munt, pommes parisienne,

jus van gepofte knoflook, gele biet & groene asperge – € 24,5

Dorade

Doradefilet, blacktiger gamba, aubergine, kokos, citroengras,

peulen & oranje chantenay – € 24,-

Vegetarisch

Romige parelgort, rode biet, konings boleet, groene asperges &

een bitterbal van knolselderij en truffel – € 19,-

Huisgesneden frieten met huisgemaakte mayonaise – € 3,-                                                                       

Nagerechten

Vlaardingse ijzerkoekjes

Karamel en Vlaardingse ijzerkoekjes “ons huisdessert” – € 9,5

Kaas

Proeverij speciaal door Dave en Marthijn voor u geselecteerd

met een Roggeknarretje en huisgemaakte compote – € 13,5

Chocolade

Candybar van pure chocolade, pinda & gezouten karamel – € 9,5

Aardbei

Aardbei rassen, hazelnoot praline, hangop, sorbet ijs tonkabonen – € 11,-

Proeverij van onze specialiteiten

Wijnarrangement

4 gangen 45,00  3 gangen 18,00
5 gangen 51,00 4 gangen 24,00
6 gangen 57,00 5 gangen 30,00
6 gangen 36,00