Lunch

Voorgerechtenlunchgerechten-april2018 | Restaurant Westkaai

Kalf

Tartaar van kalf, krokant brioche, eidooier, cornichorns, ras el hanout,

waterkersolie & parmezaan – € 12,-

Makreel

Ceviche van makreel, mierikswortel parels, dashi,

panna cotta van limoen en wasabi & sorbet van rode biet – € 11,-

Venkel

Tartaar van venkel, crumble van zwarte olijven & tuinkruiden mascarpone – € 9,50

Oesters

Fines de Normandie no. 3 met gin en limoen – € 2,75 p/st

 

Warme voorgerechten

Coquilles

Gebakken st. Jacobschelp met crème van bloemkool, gebrand buikspek & truffel olie – € 13,-

Kreeft en gamba

Ravioli met gamba en lente ui, knolselderij, Chinese bieslook & lichte kreeften bisque – € 9,5

Hoofdgerechten                                                                                                   

Black Angus Rund

Sukade steak, graan gevoerd, witte asperges, aardappel en

peterselie, bearnaise & tuinbonen – Klein € 15,5 – Groot €25,5

Lam

Bereidingen van lam, crème van doperwt en munt, pommes

parisienne, jus van gepofte knoflook, gele biet & groene asperge – Klein € 14,5 – Groot € 24,5

Dorade

Doradefilet, blacktiger gamba, aubergine, kokos, citroengras,

peulen & oranje chantenay – Klein € 14,- – Groot € 24,-

Vegetarisch

Romige parelgort, rode biet, konings boleet, groene asperges &

een bitterbal van knolselderij en truffel – Klein € 10,- – Groot € 19,-

Huisgesneden frieten met huisgemaakte mayonaise – € 3,-